Sesomalla ideat isossa kuvassa

Sesomalla mennään vahvasti lopputuote edellä, laiteuutuuksia unohtamatta. Esillä ideoita ja käyttökohteita pieniin kuin suuriin toteutuksiin. Kesän aikana remontoitu talo kutsuu vieraat kierrokselle eri sisustusmateriaalien maailmaan. Tule tutustumaan ja keskustelemaan omaan tuotantoosi sopivista ratkaisuista. Muista hyödyntää mahdottoman edulliset Demopäivä-tarjoukset!

Esittelyssä demotilassamme uusi KALA-laminaattori Ranskasta, jykevä Rollover-laminointipöytä Norjasta sekä tutut Belgialaiset Summa F1612 ja useampi Mutoh ValueJet -tulostin – härpäketulostimesta rotaatio-option kera tekstiilipuolen työjuhtiin. Demotilasta löydät myös Expolinc Fabric System -kuvaseinän erityiskorkeana kulmaversiona. Lisäksi laitoimme pinnat uusiksi koko talossa: seiniltä (ja katosta) löytyy nyt Mactacia, Heytexiä, Felix Schoelleria, levymatskuja jne. Tule tutustumaan ja ideoimaan.

Myös koulutustilamme on uusittu, löydät sieltä nyt telineet sekä yliteippaus/kalvotuspisteemme. Koulutustilassa pääset osallistumaan myös takaikkunan kalvotuskisaan: nopeimmin hyväksytyn suorituksen tehnyt voittaa tuotepalkinnon! Tuomarina toimii ikkuna- ja autokalvospesialistimme Mikael ”Miikki” Kunttu.

Wok is back! Tarjoamme kaikkina kolmena demopäivänä lämmintä syötävää suoraan pannulta klo 11-15. Kahvia ja pullaa toki tarjolla koko päivän ajan.

Esillä olevat tuotteet:

  • KALA Mistral 1650 -laminaattori
  • Rollover Classic 170x400 -laminointipöytä
  • SUMMA F1612 -leikkuupöytä
  • Mutoh ValueJet 626UF -härpäketulostin rotaatio-optiolla
  • Mutoh ValueJet 1638UR -rulla UV-tulostin
  • Mutoh ValueJet 1948WX -sublimaatiotulostin
  • Mutoh ValueJet 1939TX
  • Pienempiä jälkikäsittelylaitteita

Osoite ja lisätiedot

Mittalinja 5, Vantaa

Sesomalla ovet ovat avoinna 5.–7. syyskuuta klo 9–16. Sijainti on Onnisen ”takapihalla” Nelostien ja Vanhan Lahdentien välissä. Tarjolla myös pientä purtavaa.
 

Yhteyshenkilö:
Sami Lempinen
040 046 6799
sami.lempinen@sesoma.fi

Lisätietoa Sesomasta

Sesoma on visuaalisen viestinnän ammattilaisia ja -toteuttajia palveleva maahantuonti- ja tukkuliike Vantaalla. Valikoimastamme löydät suurkuvalaitteistot, ohjelmistot, materiaalit mainontaan kaikille pinnoille merkinnästä yliteippauksiin, messutelineet ja näihin kaikkiin tarvittavat työkalut sekä asiantuntevan huollon palvelut.