KTA-World aukeaa!

KTA-Yhtiöt esittelee uusimmat teknologiat ja ohjelmistot graafisen alan asiantuntijoille uudessa Tuusulan näyttelytilassaan.

Espoossa päämajaansa pitävä KTA-Yhtiöt on osallistunut Demopäiville jo useampaankin otteeseen, mutta nyt yrityksellä on erillinen näyttelytila Tuusulassa Jusslan alueella. Tilan nimenä toimii KTA World. KTA World tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua eri digiteknologioihin ohjelmistojen, tulostimien ja jälkikäsittelylaitteiden kautta.

Suurkuvatulostimissa KTA edustaa Fujifilmin, Epsonin ja SwissQprintin laitteistoja, ja Tuusulassa nähdään mitä on esillä. Suuri painotus on myös työnkulku- ja tuotannonohjausjärjestelmissä, esimerkiksi Eskon ja Fujifilmin ohjelmistotuotteiden ympärillä. Myös erikoismateriaaleja on esillä. KTA:n Demopäivässä kuulet myös yhtiön uudesta edustuksesta, Komori-painokoneista. Ruokapuoli on myös kunnossa, sillä Naughty BRGR on paikalla loihtimassa gourmet-hampurilaisia.

Esillä KTA-Worldissa:

 • Suurkuvatulostamisen ratkaisut
  - Fujifilm, Epson, SwissQprint
 • Suunnittelu- ja tuotannonohjausohjelmistot
  - Esko, XMF
 • Digitaaliset jälkikäsittelylaitteet
  - Esko, MGI
 • Värienhallintatyökalut
  - X-Rite, Pantone
 • Offset- ja Digipainokoneet
  - Komori, Fujifilm
 • Erikoismateriaalit

Osoite ja lisätiedot

Jusslansuora 20D, Tuusula

Tuusulassa sijaitseva KTA:n näyttelytila KTA World on avoinna 5.–7. syyskuuta klo 9–16. Myös ruokapuoli on hoidossa, sillä burgerit tarjoaa Naughty BRGR.

Ilmoittautumiset kta@kta.fi
Ilmoittautumalla osallistut
Epson -mustesuihkutulostimen
arvontaan!

Yhteyshenkilöt:
Tarmo Kuusela
050 354 16 32
tarmo.kuusela@kta.fi

Reinhard Lindqvist
0400 426 245
reinhard.lindqvist@kta.fi

Lisätietoa KTA-Yhtiöistä