Konica Minoltan ainutlaatuiset digituotantoratkaisut esillä Espoon Keilarannassa

Ratkaisujemme lisäksi kerromme miten hyödyt yhteistyöstä kanssamme. Osoitamme graafisen alan ammattilaiselle ratkaisujemme mahdollisuudet parantaa tuottoja ja kasvattaa liiketoimintaa - kuulet siis euroista, et spekseistä!

Konica Minolta tarjoaa ainutlaatuisen arkkitulostamisen kokonaisuuden omalla runko- sekä palvelinteknologialla ja inline-viimeistelyratkaisuilla sovellustyönkulkuineen. Painotuotetta voidaan tehostaa lakkaus- ja foliointiviimeistelyllä sekä lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisuilla. Perinteisestä arkkipainamisesta laajennusmahdollisuuksia on esimerkiksi vahvasti kasvavaan tarra- ja etikettituotantoon.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden liittyä meidän Prokom-käyttäjäyhteisöön. Prokom tarjoaa ajantasaista alan tietoutta, käytännön tukea ja kehitysideoita sekä verkostoitumismahdollisuuksia erilaisten tapahtumien ja webinaarien kautta. Tutustu yhteisön toimintaan tarkemmin osoitteessa: https://www.prokom.org.

 Esillä olevat tuotteet:

Osoite ja lisätiedot

Konica Minolta Showroom: Keilaranta 10 E, Espoo

Konica Minoltalla ovet ovat avoinna 5.–7. syyskuuta klo 9–16. Varaa demoaikasi etukäteen tai tule vain paikalle. Tarjolla myös pientä purtavaa.

Yhteyshenkilöt:
Jukka Rantala
+358 40 064 6176
jukka.rantala@konicaminolta.fi

Marja Valkjärvi
+358 45 773 24848
marja.valkjarvi@konicaminolta.fi

Lisätietoa Konica Minoltasta