Docus esittelee Ricoh-uutuudet

Espoossa toimiva Docus ilmestyi vuonna 2017 graafisen alan markkinoille ryminällä. Yhtiö on Ricoh-tuotantolaitteiden Corporate Partner ja on noussut yhdeksi Suomen suurimmaksi arkkipainokoneiden toimittajaksi. Yhtiö on toimittanut lyhyessä ajassa jo kymmeniä Ricohin tuotantoratkaisuja Suomeen ja haluaa olla painoyrittäjille paras kumppani Suomessa.

Docusin show roomissa ovat esillä ainakin seuraavat ratkaisut:

 • Ricoh Pro C7200X Graphic Arts Edition
  Arkkisyöttöinen viiden värin digitaalinen painokone.  Ricoh Pro C7200X tarjoaa viidennen värin ansiosta luovuudelle hienot mahdollisuudet. Materiaalien käsittelyä edistää pitkien, jopa 1260 mm, arkkien tuotanto.
   
 • Ricoh Pro C9210 Graphic Arts
  Arkkisyöttöinen väridigipainokone, joka antaa tulostuspalveluyrityksille mahdollisuuden lisätä tuottoa, vähentää toimintakustannuksia ja kasvattaa liiketoimintaa. Laitteen uusi automaattinen väridiagnosointi takaa värien yhtenäisyyden ja vakauden havaitsemalla ja säätämällä hienoisetkin sävyerot tulostuksen aikana. Materiaalien käsittelyä edistää entistä tehokkaampi pitkien arkkien käsittely, 1030 mm:n automaattinen kaksipuoleisuus ja tuki jopa 450 gsm:n materiaaleille. Tuottavuus kasvaa, koska laitemalleilla voi tulostaa 135 A4/min nopeudella.
   
 • Brandkeeper
  Webbipohjainen painotuotteiden tilausjärjestelmä, joka on joustava, nopea ja helppokäyttöinen pilvipohjainen portaali, josta asiakkaasi voi tilata painotuotteet helposti.
   
 • Valiani Mat Pro® UltraV -tasoleikkuri
  Mat Pro® UltraV on tasoleikkuri, jonka tarkkuus, kestävyys ja mekaniikka ovat vastaus kaikkiin sovelluksiin offset- ja digitaalisessa painamisessa ja pakkausmarkkinoilla. Se on ihanteellinen tuote arkin leikkaamiseen, pakkausprototyyppeihin, mallistoihin, kyltteihin, tarroihin ja muuhun.
   
 • Esillä on myös Docusin kumppanin Neopostin viimeistelyratkaisuja sekä Antaliksen tulostusmateriaaleja.

Osoite ja lisätiedot

Docus Show Room: Spektri Business Park (Pilotti), Metsänneidon-kuja 4, Espoo

Ovet ovat avoinna 5.–7. syyskuuta klo 9–16.
Tarjolla myös pientä purtavaa.
Huom! Torstaina 6.9. VIP-tilaisuus klo 17–21.

Yhteyshenkilöt:
Petri Viitala
045 77310 669
petri.viitala@docus.fi

Juha Halmekangas
050 358 3655
juha.halmekangas@docus.fi

Jari Kunnas
0500 573 112
jari.kunnas@docus.fi

Pasi Julin
0500 573 111
pasi.julin@docus.fi
 

Ohjelma

Lisätietoa Docuksesta